Selskapsleker – Forslag til hele 21 forskjellige selskapsleker til ditt selskap

En god, gammeldags selskapslek kan være det som skal til for å dra selskapet ditt til nye høyder.I disse tider når det er så populært med nettbrett og mobil, så kan det være et kjærkomment avbrekk å finne på en morsom lek SAMMEN. På denne siden har vi samlet hele 21 selskapsleker som kan være fine til ditt selskap.

Tips! Trenger du pynt til selskapet ditt? Da kan du finnet stort utvalg av pynt som kan passe hos festkompaniet.no.

Oversikt over selskapsleker:

StollekenHattelekenFiskelekenSkattejaktQuizMarshmallow og spaghetti byggverkBeanboozledBlindebukkTegne halen på grisenDøde elefanterHva kjenner du?LakrissnorspisingGjemselTampen brennerLimbo HviskelekenSmakslekenMitt skip er lastet medMimeleken –  AdjektivhistorieHukommelsesleken

1. Stolleken

Sett frem stoler midt på gulvet, og la det være én stol mindre enn det er deltakere. Sett så på musikk, og la deltakerne gå i ring rundt stolene. Stans så musikken plutselig, og alle deltakerne må forsøke å finne seg en stol. Den som ikke finner en stol er ute av leken. Ta deretter bort en ny stol, og sett på musikken igjen. Slik fortsetter du helt til det er kun en stol igjen. Den som til slutt sitter på denne har vunnet!

Denne selskapsleken passer for: Fra ca 6 år

Neste lek


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *