Første date – Tips til morsomme aktiviter

Har du endelig tatt motet til deg, og spurt den spesielle noen ut på første date? Lurer du på hva dere kan gjøre på daten, så den ikke blir alt for flaut og ukomfortabelt? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere gode tips til orginale og morsomme aktiviteter.

1. Matlagingskurs – Første date tips

Å lage mat sammen kan være et fint alternativ til å gå ut på restaurant, men det føles kanskje litt rart å be daten med seg hjem på første date. I stedet kan du imponere daten din med å invitere til et matlagingskurs (eller drikkekurs!). Sjekk for eksempel ut disse kursene på truestory.no:

Øl og matkurs i Oslo

Kaffekurs i svart kaffe hos Solberg & Hansen

Kurs i ølbrygging

Whiskysmaking hos UnderBar

Ølsmaking i Oslo

Vinsmaking på klosteret

2. Dra sammen til en fornøyelsespark på første date

Fornøyelsesparker er ikke bare for barn. Å kjøre karuseller sammen kan være ganske morsomt og romantisk, og en runde med berg og dalbane eller pariserhjul gir kanskje den perfekte mulighet til å holde vedkommende i hånden.

3. Fart og spenning

Hva med å invitere til en litt mer spennende og sporty date, som får adrenalin til å pumpe litt ekstra? Trustory.no tilbyr en rekke slike adrenalin-fylte opplevelser. Artige alternativer kan for eksempel være:

Indoor skydiving hos Vossvind

En dag på Voss klatrepark

Kajakktur i Trondheim

Rafting på Geilo

Helikopter sightseeing i Stryn

Escape The Cube i Oslo

VR Escape Room

RIB-safari i Oslofjorden

4. Tre-retters middag…. på forskjellige steder! 

Hva med å invitere daten med til tre forskjellige restauranter og spise en rett på hvert sted? Ofte føles det jo litt formelt og kjedelig å skulle sitte ned med daten så lenge, så å forandre lokasjon for hver restaurant er ingen dårlig idé. Vet du for eksempel om et bra tapas-sted? Ta forretten der! Ta så hovedretten på den lille, intime restauranten du har hørt så mye bra om, og avslutt med dessert på en italiensk restaurant.

5. Dra på bowling

Samtalen sklir alltid litt lettere når den kan kombineres med en morsom aktivtet, spesielt når det er en aktivitet som de fleste lett kan være med på. For å gjøre det morsommere kan dere lage et veddemål ut av det, for eksempel gi premie til den som får flest “gutter balls”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *